COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Последните вести Повеќе ❱

Конференцијата за печат по повод крајот на годината: УЈИЕ ја затвора годината со рекорден број запишани студенти

Универзитетот на Југоисточна Европа завршува многу успешна година, каде што поставивме и рекорд во уписот на нови студенти, во сите три студиски циклуси, со значителен пораст на додипломските студии, од 13,4 %, или вкупен пораст на запишани студенти од 6%, изјави ректорот на Универзитетот на Југоисточна Европа, акад. проф. д-р Абдулменаф Беџети, на конференцијата за печат со новинарите, која се одржа денес (20.12.2022 година), во Кампусот во Тетово.

20 декември 2022
Google+