COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Одделот за одржување и технички капацитети

 
Мисијата на Одделот за одржување и технички капацитети е да го поддржи и да помогне во спроведувањето на процесот на предавање во однос на понудата и одржувањето на сите потребни алатки и опрема.
 
Одделот за одржување и логистика има за цел да обезбеди безбедна, чиста и здрава животна средина за  студентите и за кадарот. Сите активности  кои се превземаат од Одделот се во функција на реализирање на основната мисија на Универзитетот.
 
Со Одделот за одржување и за  логистика  управува високо стручен кадар и истиот е организиран во три оддели:
 
1. Одржување на техничката опрема
2. Одржување на чистота  внатре и надвор од објектите
3. Обезбедување на луѓето и имотот
 

Фикрет Шабани
Директор на одржување и технички капацитет
Тел: +389 44 356 015
и-меил:f.shabani@seeu.edu.mk

Google+