COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Qendrat dhe zyrat

Qendra e gjuhëve Qendra e gjuhëve
Qendra e gjuhëve pjesë e UJEL e cila ofron kurse të gjuhëve të huaja për të gjithë studentët e UJEL-së
Qendra për eLearning Qendra për eLearning –Trajnime të TI dhe Arsimim
Universiteti i Evropës Juglindore ofron kushte të shkëlqyeshme për përdorimin e kompjuterëve për të mbështetur studimet tuaja.
Qendra për Biznes dhe Inovacion
Qendra për biznes dhe inovacion (BIC) është një urë lidhëse mes sektorit të biznesit dhe Universitetit.
Zyrat e Administrates Zyrat e Administrates
Informata per Zyrat e administrates se Universitetit
Google+