COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

K O N K U R S për zgjedhje/rizgjedhje

Për zgjedhje/rizgjedhje të mësimdhënësi në të gjitha thirrjet mësimore shkencore, zgjedhje/rizgjedhje të mësimdhënësi në thirrjen Profesor Inordinar i titulluar, zgjedhje/rizgjedhje të mësimdhënësve në thirrje Asistent-Doktorant dhe zgjedhje/rizgjedhje në thirrje mësimore profesionale

Google+