Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Vendndodhja dhe harta


View Larger Map

View GfK Skopje in a larger map

Kampusi në Tetovë

Tetovë
Ilindenska nr.335
1200 Tetovë
Tel: +389 44 356 000
Faks: +389 44 356 001

Universiteti i Evropës Juglindore gjendet në jug-perëndim të qytetit të Tetovës, në afërsi të magjistrales Shkup – Gostivar. Kampusi universitar është i lidhur me akset kryesore të komunikacionit.

Drejtimet rrugore deri në UEJL

Nga qendra e Shkupit

Me veturë:

 • Nga qendra e qytetit deri në UEJL udhëtimi zgjat 45-60 minuta.

Me autobus:

 • Nga stacioni i autobusëve në Shkup deri në stacionin e autobusëve në Tetovë ju nevojitet një orë udhëtim. Nga stacioni në Tetovë deri në UEJL ju duhen edhe 10-15 minuta, nëse shfrytëzoni transportin urban. Bileta e autobusit Shkup-Tetovë kushton 120 denarë ( 2 euro).

Nga Qendra e Tetovës

Në këmbë:

 • Nga qendra e qytetit për të arritur në UEJL ju nevojiten afërsisht 20 minuta, kurse nëse niseni nga stacioni i autobusëve ju duhen 25 minuta

Me veturë:

 • Udhëtimi zgjat 5-10 minuta dhe kjo varet nga ngarkesa e trafikut.

Me taksi:

 • Nga qendra e qytetit deri në UEJL udhëtimi kushton 100 denarë (1,75 euro).

Autobus/minibus:

 • Nga qendra e qytetit deri në UEJL udhëtimi kushton 10 denarë (0,15 euro).

Kampusi në Shkup

Arhiepiskop Angelarij, nr.1
1000 Shkup
Tel: +389 44 356 398
Tel: +389 44 356 397

Universiteti i Evropës Juglindore – kampusi Shkup gjendet në qendër të qytetit të Shkupit (Çarshia e Vjetër).
 
Drejtimet rrugore deri në UEJL- Shkup
 
Me veturë:
 • Nga qendra e qytetit të Tetovës deri në UEJL- Shkup udhëtimi zgjat 45-60 minuta.
 • Nga qendra e qytetit të Prishtinës deri në UEJL-Shkup udhëtimi zgjat 1 orë e gjysmë
 • Nga qendra e qytetit të Preshevës deri në UEJL – Shkup udhëtimi zgjat 40 minuta
Me autobus:
 • Nga stacioni i autobusëve në Tetovë deri në stacionin e autobusëve në Shkup ju nevojitet një orë udhëtim dhe bileta kushton 120 denarë (2 euro).
 • Nga stacioni I autobusëve në Preshevë deri në stacionin e autobusëve në Shkup ju nevojitet dy orë dhe bileta kushton 100 denarë.
 • Nga stacioni I autobusëve në Prishtinë deri në stacionin e autobusëve në Shkup ju nevojitet dy orë dhe bileta kushton 320 denarë
Nga stacioni në Shkup deri në UEJL-Shkup ju duhen edhe 10-15 minuta, nëse shfrytëzoni transportin urban. 
 
Në këmbë:
 • Nga stacioni I autobusëve Shkup për të arritur në UEJL-Shkup ju nevojiten afërsisht 20 minuta. Kurse nga qendra afër 5 minuta. 
Me taksi:
 • Nga çdo pjesë e Shkupit fillimi është 40 denarë.
Google+