Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Qendra e Karrierës

Qendra e karrierës në UEJL është urë lidhëse në mes të studentëve të universitetit tonë dhe kompanive në vend. Ne punojmë me dy grupe të studentëve ato aktual dhe studentët e diplomuar në universitetin tonë. Studentëve të diplomuar u ndihmojmë në krijimin e karrierës së tyre duke u gjetur vende pune në  institucionet shtetërore apo private varësisht shkollimit dhe aftësive që ata kanë. Me këtë rast studentëve aktual u ndihmojmë në procesin e kryerjes së mësimit praktik gjegjësisht Internship. Ne menaxhojmë kërkesën e kompanive për praktikantë si dhe interesin e studentëve me qëllim që ata të përmbushin kërkesën për kryerjen e mësimit praktik.

Për më shumë informata, klikoni në linkun më poshtë.

 
Google+