Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Zgjedhje për Parlamentin Studentor dhe Asociacionin e Studentëve 2023

Të nderuar studentë,  

Ju njoftojmë se Komisioni Zgjedhor i ka shqyrtuar aplikimet e kandidatëve për anëtarë të Parlamentit dhe Asociacionit Studentor për vitin akademik 2023/2024.

Bashkangjitur e keni Listën e kandidatëve që plotësojnë kushtet për të kandiduar.

Gjithashtu ju njoftojmë datat e votimit janë si në vijim:

  • Në Qendrën në Shkup – për ciklin e dytë të studimeve votimet to të mbahen më 02.12.2023 (e shtunë) nga ora 10:00 deri ora 14:00, korridori kryesor.
  • Në Kampusin në Tetovë – për ciklin e parë të studimeve votimet do të mbahen më 05.12.2023 (e martë) nga ora 10:00 deri ora 16:00, klasa 807.02.
  • Në Qendrën në Shkup – për ciklin e parë të studimeve votimet do të mbahen më 06.12.2023 (e mërkurë) nga ora 10:00 deri ora 16:00, korridori kryesor.
  • Në Kampusin në Tetovë – për ciklin e dytë të studimeve votimet do të mbahen më 09.12.2023 (e shtunë) nga ora 10:00 deri ora 16:00, klasa 807.02.

Të drejtë vote kanë të gjithë studentët e ciklit të parë dhe ciklit të dytë të studimeve.

Studentët mund të votojnë për njërin prej kandidatëve nga fakulteti/kampusi i tyre.

Për të votuar studentët duhet të kenë me vete ID kartelën studentore.

Procesi zgjedhor mbikqyret nga Komisioni Zgjedhor.

Ju lutemi të merrni pjesë dhe të shfrytëzoni të drejtën e votës dhe të kontribuoni në mënyrë aktive në organizimin dhe aktivitetet studentore.

Me respekt,

Prof. Dr. Veronika Kareva
Kryetare e Komisionit Zgjedhor për Parlamentin dhe Asociacionin Studentor


SPA Candidate List 2023/24

Faculty of Business and Economics (BE) Name Year of study
Amir Memishi 2nd year (first cycle)
Burhan Zendeli 4th year (first cycle)
Luisa Residi 2nd year (first cycle)

Faculty of Law (LAW) Name Year of study
Ardit Mamuti 3rd year (first cycle)
Mevlan Ademi 2nd year (first cycle)
Miran Ferati 4th year (3+1)
Krenar Ameti 1st year (second cycle)
Xhevit Ziberi 1st year (second cycle)

Faculty of Languages, Cultures and Communication (LCC) Name Year of study
Agan Memishi 4th year (3+1)
Arlind Aliji 1st year (first cycle)
Anila Nurishi 1st year (first cycle)

Faculty of Contemporary Sciences and Technologies (CST) Name Year of study
Bakhtbegim Shiribekova 3rd year (first cycle)
Erion Kurtishi 2nd year (first cycle)
Qani Jusufi 3rd year (first cycle)
Qozi Davlatmamadov 2nd year (first cycle)
Zeqirja Osmani 1st year (first cycle)
Arta Ademi 3rd year (first cycle)
Arben Ilazi 3rd year (first cycle)
Saqlain Artas 2nd year (first cycle)
Betim Baftijari 2nd year (first cycle)
Amar Jahiji 2nd year (first cycle)

Faculty of Contemporary Social Sciences (CSS) Name Year of study
Ajla Zenuni 1st year (first cycle)
Eugen Shej 2nd year (first cycle)
Hyden Sulejmani 4th year (3+1)
Mihaela Ristovska 1st year (first cycle)

Faculty of Health Sciences (HS) Name Year of study
Rashid Dauti 2nd year (first cycle)
Suela Jusufi 2nd year (first cycle)
Marija Gjerovska 2nd year (first cycle)

Skopje Centre Name Year of study
Adem Abdulau 2nd year (first cycle-CST)
Enis Bakiji 3rd year (first cycle-LAW)
Nazri Merxhani 2nd year (first cycle-BE)
Lavdrim Mustafi 2nd year (first cycle-CST)
Hajrije Abazi 1st year (second cycle-BE)
Google+