Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Lajmet e fundit

 • UEJL shënoi 22 vjetorin e themelimit

  17 nëntor 2023

  Në prani të stafit, studentëve, familjarëve, mysafirëve të ftuar, Universiteti i Evropës Juglindore, me një Ceremoni Solemne, sot (17 nëntor 2023), shënoi 22 vjetorin e themelimit. Gjatë kësaj Ceremonie u promovuan edhe studentët e diplomuar të doktoraturës.

 • Solemnisht u hap manifestimi tradicional “Ditët e Alfabetit”

  14 nëntor 2023

  Në organizim të Institutit të Trashëgimisë Kulturore, sot (14 nëntor 2023), në Shkup u bë hapja solemne e edicionit të pestë të manifestimit tradicional “Ditët e Alfabetit”, në të cilin fjalim rasti mbajti edhe Rektori i Universitetit të Evropës Juglindore, Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti.

 • Konferencë shkencore për krijimtarinë e Luan Starovës

  9 nëntor 2023

  Në organizim të Katedrës së Gjuhës dhe Letërsisë Shqipe të Fakultetit Filozofik të Universitetit “Shën Kirili dhe Metodi”, dje (8 nëntor 2023), në Shkup, u mbajt Konferencë ndërkombëtare shkencore kushtuar veprës së të ndjerit Akademik Luan Starova.

 • Profesori i UEJL-së Ali Pajaziti fiton çmimin Ambasador i Paqes

  8 nëntor 2023

  Profesori i UEJL-së Ali Pajaziti fiton çmimin Ambasador i Paqes

 • EMPOWER HER, EMPOWER OUR COUNTRY!

  1 nëntor 2023

  Fondacioni i Universitetit të Evropës Juglindore filloi fushatën për të mbështetur më shumë gra në sipërmarrje dhe inovacion

 • UEJL mirëpret dy hulumtues të rinj!

  24 tetor 2023

  UEJL vazhdon rrugën e tij në ofrimin e mundësive konkurruese për hulumtuesit dhe studiuesit e rinj, duke e bërë të mundur kthimin e trurit.

 • U mbajt tryezë e rrumbullakët për ekonominë qarkore

  10 tetor 2023

  Fondacioni i Universitetit të Evropës Juglindore dhe Qendra për Biznes dhe Inovacion, në kuadër të projektit të ko-financuar nga SlovakAid, sot (10.10.2023), mbajtën tryezën e rrumbullakët me temë: "Ekonomia qarkore në Maqedoninë e Veriut - Rekomandime të bazuara në mësimet e nxjerra nga Sllovakia”. Në hapjen e kësaj tryeze fjalim mbajtën Rektori i Universitetit të Evropës Juglindore, Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti dhe ambasadori i Sllovakisë në Maqedoninë e Veriut Sh.T. Henrik Markuš.

 • Hulumtuesit nga UEJL të vetmit përfaqësues nga Maqedonia e Veriut në konferencën ndërkombëtare për bashkëpunimin ekonomik Shqipëri-Kosovë

  7 tetor 2023

  Konferenca shkencore ndërkombëtare “Sfidat dhe perspektivat e bashkëpunimit ekonomik Kosovë- Shqipëri dhe rajon” e organizuar nga Akademia e Shkencave dhe Arteve e Kosovës dhe Akademia e Shkencave e Shqipërisë i tuboi në Prishtinë akademikët, hulumtuesit dhe studiuesit shkencor për të prezantuar punimet dhe pikëpamjet e tyre rreth bashkëpunimit ekonomik Shqipëri-Kosovë.

 • U mbajt mbledhje përkujtimore me rastin e ndarjes nga jeta Prof. Nazmi Maliqi

  2 tetor 2023

  Në pranin e familjarëve, miqve, bashkëpunëtorëve, kolegëve dhe stafit, në organizim të Fakultetit të Shkencave Shoqërore Bashkëkohore, sot (2 tetor 2023), në Universitetin e Evropës Juglindore u mbajt mbledhje përkujtimore me rastin e ndarjes nga jeta të Prof. Nazmi Maliqit.

 • U mbajt ekspozita e dytë - Arti në Bibliotekë

  29 shtator 2023

  “Arti në Bibliotekë”, ishte tema e ekspozitës, që u mbajt mbrëmë (28 shtator 2023), në Galerinë e Arteve në Tetovë, në organizim të Bibliotekës “Maks van der Shtul”, të Universitetit të Evropës Juglindore, në kuadër të projektit me të njëjtin emër, të mbështetur nga Ministria e Kulturës e Maqedonisë së Veriut.

 • UEJL nënshkroi memorandum bashkëpunimi për iniciativën e Shkollës së Menaxhmentit Global të Thunderbird

  28 shtator 2023

  Në kuadër të partneritetit të përbashkët dhe ofrimit të mundësive shtesë për studentët, Universiteti i Evropës Juglindore ka nënshkruar Memorandum Bashkëpunimi me Kolegjin Universum për promovimin e “Iniciativës 100 milion nxënës” të Shkollës së Menaxhmentit Global të Thunderbird, në kuadër të Universitetit të Arizonës, SHBA.

 • Komunikatë

  27 shtator 2023

  Komunikatë

 • QS Rankings Europe 2024: UEJL i dyti në Maqedoninë e Veriut

  22 shtator 2023

  Universiteti i Evropës Juglindore është i renditur i dyti në Maqedoninë e Veriut në listën më të fundit të rangimit të universiteteve evropiane për vitin 2024, të publikuar nga Instituti “Quacquarelli Symonds”- QS, në të cilën janë përfshirë edhe dy universitete të tjerë nga Maqedonia e Veriut.

 • Takimi tradicional i mirëseardhjes së studentëve të ri

  20 shtator 2023

  Në kuadër të javës orientuese për studentët e ri, sot (20 shtator 2023), në Universitetit të Evropës Juglindore në Tetovë u mbajt takimi tradicional mirëseardhës i studentëve të saporegjistruar. Takimi me studentët, njëkohësisht u organizua edhe në Qendrën në Shkup.

 • Forumi Ekonomik e Financiar i Shkupit: Fillimi i negociatave me BE-në i domosdoshëm për ekonominë

  15 shtator 2023

  Me temën kryesore “ Integrimi Evropian dhe Prosperiteti Ekonomik” - (“Evropa - po, Evropa – tani”), sot (15 shtator 2023), në Shkup u mbajt Forumi Ekonomik e Financiar i Shkupit.

 • UEJL dhuroi mbi 250 kompjuterë për shkollat e mesme dhe fillore

  15 shtator 2023

  Në kuadër të misionit për përgjegjësi dhe kontribut shoqëror, Universiteti i Evropës Juglindore gjatë këtij viti ka dhuruar rreth 250 kompjuterë kryesisht për shkollat e mesme, por edhe shkollat fillore dhe disa organizatave joqeveritare, të cilat kujdesen për kategorinë e personave me nevojë të posaçme.

 • U mbajt trajnimi për formësimin e profilit akademik të së ardhmes

  13 shtator 2023

  “Formësimi i stafit akademik të së ardhmes nga perspektiva e hulumtimit, digjitalizimit, sipërmarrësisë dhe perspektivës humaniste” është tema kryesore e trajnimit dyditor të stafit, që mbahet sot dhe nesër (13,14 shtator), në Universitetin e Evropës Juglindore.

 • Gratë sipërmarrëse një burim i pashfrytëzuar i rritjes dhe zhvillimit ekonomik

  6 shtator 2023

  UEJL angazhohet për fuqizimin e grave përmes punësimit dhe ndërmarrësisë. Në këtë drejtim, sipërmarrja e grave është hulumtuar më konkretisht si një potencial për zhvillim ekonomik, veçanërisht në vendet në zhvillim.

 • U mbajt konferenca e parë e OSBE-së për barazinë gjinore dhe fuqizimin e rolit të grave

  6 shtator 2023

  Në Universitetin e Evropës Juglindore në Tetovë, në kuadër të kryesimit të Republikës së Maqedonisë së Veriut me OSBE-në, sot (5 shtator 2023) u mbajt Konferenca e parë e OSBE-së me temë "Barazia gjinore dhe fuqizimi i rolit të grave", nën udhëheqjen dhe iniciativën e Kryesuesit të OSBE-së.

 • Bashkëpunimi ndëruniversitar në sferat e interesit të përbashkët

  5 shtator 2023

  Në kuadër të vizitës njëditore të kryetarit të Romës, Roberto Gualtieri në Maqedoninë e Veriut, Ambasada e Italisë në Shkup, së bashku me Delegacionin e BE-së të hënën (04.09.2023), organizuan një takim me përfaqësues të institucioneve të rëndësishme të vendit për të promovuar kandidaturën e qytetit të Romës të jetë organizator i panairit më të madh botëror Expo 2030.

Go to page:
Google+