Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Stafi i Qendrës së gjuhëve

Qëllimi i Qendrës së gjuhëve është të tërheq, të trajnojë dhe ta mbajë kuadrin më të mirë për mësimdhënie të gjuhës. Ne atë edhe e bëjmë. Kuadri ynë akademik i ka të gjitha kualifikimet e nevojshme që të sigurojë nxënie të gjuhëve të huaja si dhe atyre lokale, sipas teorive dhe praktikave më të përsosura, mjeteve dhe materialeve, përfshirë njëkohësisht edhe teknologjitë e reja.

Qendra e gjuheve

Stafi me kohë të plotë


Aleksandra P.Taneska
Lektor i lartë
Basri Saliu
Lektor i lartë
Besa Bytyqi
Lektor i lartë
Elena Spirovska
Lektor i lartë
Hajrulla Hajrullai
Lektor i lartë
Jeta Hamzai
Lektor i lartë
Kujtim Ramadani
Lektor i lartë
Lumturie Bajrami
Lektor i lartë
Merita Ismaili
Lektor i lartë
Neda Radosavlevikj
Lektor i lartë
Rashit Emini
Lektor i lartë
Rufat Osmani
Lektor i lartë
Vjosa Vela
Lektor i lartë

Stafi me kohë të pjesshme


Viktoria Elenova
Bashkëpunëtor
Google+