COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Konkurs për plotësimin e vendit të punës "Administrator në Info Desk" - Kampusi në Shkup

Për plotësimin e vendit të punës me kohë të caktuar "Administrator në Info Desk" - Kampusi në Shkup

Qëllimi primar i pozitës: Të siguroj informacion, këshilla dhe ndihmë për studentët dhe vizitorët në kampusin e Shkupit lidhur çështjet për studim në UEJL, të përgatisë dhe lëshojë dokumente përkatëse dhe të merret me kërkesat dhe shqetësimet në mënyrë të përshtatshme.

Google+