COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Оглас за пополнување на работно место “Службеник на инфодеск“ - Кампус во Скопје

Оглас за пополнување на работно место со определено работно време “Службеник на инфодеск“ - Кампус во Скопје

Цел на работното место: Да обезбеди информации, совет и помош на студентите и посетителите во Кампусот во Скопје, да подготвува и издава релевантни документи и соодветно да се справува со жалбите и поплаките.

ОПИС НА РАБОТНО МЕСТО

ОГЛАС

Google+