Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Факултет за технички науки

Факултетот за технички науки обезбедува динамична и иновативна средина за учење која го негува развојот на високо квалификувани и општествено одговорни професионалци во областа на технологијата и инженерството. Факултетот  e посветен на поттикнување  извонредност во образованието, истражувањето и вклучувањето во заедницата, охрабрувајќи ги студентите да одговорат на предизвиците во глобалната средина која брзо се развива. Со ова ќе се влијае врз развојот на државата воопшто, развојот на економијата и овозможување на поголем економски раст.

Факултетот за технички науки има за цел да обезбеди образование, истражување и обука во различни технички и инженерски области.

Општите цели на факултет за технички науки вклучуваат понуда на квалитетни програми за додипломски и за последипломски студии во техничките области.

Google+