Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Менаџмент на ПФ

Проф. д-р. Аднан Јашари
Декан
Тел:  (+389) 44 356 149
Зграда 303, бр. 13
и-мејл: a.jashari@seeu.edu.mk


 


Координатор - Тетово Кампус
Доц. д-р Албана Метај Стојанова
Тел: (+389) 44 356 145
Зграда 303, бр. 07
и-мејл: a.metaj@seeu.edu.mk


Координатор - Скопје Кампус
Доц. д-р Ведије Раткоцери
Тел: (+389) 44 356 145
Зграда 303, бр. 07
и-мејл: v.ratkoceri@seeu.edu.mk


Административен асистент
Валбона Бејта
Тел: (+389) 44 356 133
Зграда 303, бр. 09
и-мејл: v.bejta@seeu.edu.mk


Советник за студенти
MA Вулнет Бесими
тел:  1 (+389) 44 356 143  (09:00-12:00)
тел:  2 (+389) 44 356 125  (13:00-16:00)
и-мејл: v.besimi@seeu.edu.mk

Google+