COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Факултетот за бизнис и економија има лаборатории кои ги користат студентите и академскиот кадар за реализација на практичниот дел од предметите. Овие лаборатории им овозможуваат на студентите да работат на проекти и научни истражувања, користејќи софистициран софтвер за нивните одредени области.

Google+