Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Менаџемент на БЕ

Проф. д-р Хирије Абази - Алили 
Декан
тел: (+389) 44 356 102
Зграда бр. 100.16
и-мејл: h.abazi@seeu.edu.mk

Советник за студенти/ Административен асистент
Дритон Асани 
тел:  (+389) 44 356 065
Зграда бр.100.17
и-мејл: d.asani@seeu.edu.mk

Google+