COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Менаџемент на ФЈКК

Вон. проф. д-р Демуш Бајрами
Декан
Тел:  (+389) 44 356 285
Згр. ФБЕ, бр 100.16
и-мејл: d.bajrami@seeu.edu.mk
 


Административен асистент
М-р Хава Мустафа
Тел:  (+389) 44 356 076
Згр. ФБЕ бр, 100.15
и-мејл: h.mustafa@seeu.edu.mk

----------------------------------------------------------------

Советник за студенти 

М-р Шпреса Хасани 

Тел: (+389) 044 356 286

Згр. ФБЕ бр, 100.08 

и-мејл: sh.mustafai@seeu.edu.mk 

Google+