COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Последните вести Повеќе ❱

Се одржа еднодневен семинар со професори од средните училишта

Универзитетот на Југоисточна Европа секојдневно ја докажува својата општествена одговорност, обработувајќи теми и прашања кои ја засегаат пошироката заедница. За таа цел, Факултетот за современи науки и технологии на 18.03.2023 год. одржа еднодневен семинар на тема „Програмирање на програмскиот јазик Пајтон (Python)“, на кој учествуваа наставници од средните училишта од повеќе градови од Северна Македонија: Скопје, Тетово, Куманово, Гостивар како и од Прешево.

18 март 2023
Google+