COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Për herë të parë në rajonin e Pollogut mbahet Panairi i Sipërmarrësisë Sociale

Në praninë e shumë kompanive dhe përfaqësues të institucioneve publike, si dhe studentëve, sot (5.10.2022), në UEJL u mbajt Panairi i Sipërmarrësi së Sociale i organizuar nga Agjencia për Përkrahje të Bizneseve – ESA Tetovë në bashkëpunim me Qendrën për Biznes dhe Inovacion dhe Qendrën e Karrierës së Universitetit të Evropës Juglindore, si dhe me Këshillin Ekonomik e Social i Komunës së Tetovës.

Panairin e shpalli të hapur menaxheri i ESA-së, Nebi Jusufi, i cili tha se dhe ky është panairi i parë i këtij lloji për rajonin e Pollogut dhe paraqet një mundësi të mirë për krijimin e kontakteve mes kompanive dhe më gjerë.

Panairi i Ndërmarrësisë Sociale mundëson prezantimin dhe promovimin e organizatave/ndërmarrjeve që mbështesin përmes programeve, projekteve dhe aktiviteteve të tyre të sipërmarrësisë sociale në rajonin e Pollogut.

Google+