Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Studentë nga Universiteti Tenesit e vizituan Universitetin e Evropës Juglindore

Një grup i studentëve nga Universiteti Tenesit (University of Tennesee), nga SHBA, në kuadër të turneut të tyre ballkanik, sot (14.05.2024) e vizituan Universitetin e Evropës Juglindore.

Studentët, të cilët ishin të profileve të ndryshme të studimit, së bashku me profesorët e tyre i priti dhe iu dëshirojë mirëseardhje Prorektori për Planifikim Akademik dhe Digjitalizim, Prof. Dr. Adrian Besimi.

Lidhur me temën “Ndërkombëtarizimi i UEJL-së”, para studentëve prezantoi, Bujar Sinani, përgjegjës i Zyrës ndërkombëtare.

Drejtori i Qendrës së Inovacionit të Biznesit, Avni Arifi, prezantoi në temën “Sektori i turizmit në Maqedoninë e Veriut - Zbatimi i ekonomisë qarkore në praktikë”.

Studentët nga SHBA, të shoqëruar nga kryetari i Parlamentit Studentor, Mevlan Ademi dhe studentët të tjerë të këtij asociacioni, realizuan një shëtitje nëpër kampus.

Google+