COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Përfaqësues të Universitetit Shtetëror të Misurit Veriperëndimor vizituan Universitetin e Evropës Juglindore

Përfaqësues të Universiteti Shtetëror i Misurit Veriperëndimor ( Northwest Missouri State University), nga SHBA-të, sot (14.11.2022) e vizituan Universitetin e Evropës Juglindore dhe realizuan një takim me rektorin Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti.

Delegacioni përbëhej nga Thomas Merlot, drejtor dhe Erika Lees, ndihmësdrejtore në Qendrën Ndërkombëtare për Bashkëpunim në Universitetin e Misurit Veriperëndimor, ndërsa shoqërohej nga Ryan Miller, nëpunës ekonomik në Ambasadën e SHBA-ve në Shkup.

Gjatë takimit me rektorin Bexheti u shkëmbyen përvoja dhe u shqyrtuan mundësitë e bashkëpunimit dypalësh institucional në shumë sfera të interesit të përbashkët, posaçërisht mundësia e këmbimit studentor mes dy universiteteve.

Universiteti Shtetëror i Misurit Veriperëndimor është i vendosur në qytetin Marvill të Misurit dhe është themeluar në vitin 1905.

Google+