COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Universiteti i Evropës Juglindore dhe Albanian University nënshkruan Marrëveshje bashkëpunimi

Zhvillimi i bashkëpunimit akademik në nivelin e studimeve universitare, si dhe zhvillimi i aktiviteteve kërkimore, shkencore dhe kulturore është qëllimi kryesor i Marrëveshjes së bashkëpunimit, ndërmjet Universitetit të Evropës Juglindore (UEJL) dhe Universitetit “Albanian University” (AU) të Tiranës, që u nënshkrua sot (15 nëntor 2022), në Tetovë.

Marrëveshja u nënshkrua nga rektori i UEJL-së, Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti dhe rektori i AU, Prof. Dr. Pavllo Kongo.

Të dy universitet u morën vesh që të zhvillojnë aktivitetet në fushat akademike me interes të përbashkët në shkëmbimin e stafit akademik dhe administrativ, shkëmbimin e studentëve, aktivitete dhe publikime të përbashkëta në kërkim shkencor, mbajtjen e seminareve të përbashkëta pjesëmarrje në seminare, konferenca, evenimente dhe takime akademike, shkëmbimin e materialeve akademike si dhe ofrimin e programeve të veçanta akademike afatshkurtra.

Google+