Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

UEJL dhe Këshilli Fiskal nënshkruan memorandum bashkëpunimi

UEJL dhe Këshilli Fiskal nënshkruan memorandum bashkëpunimi

Universiteti i Evropës Juglindore, i përfaqësuar nga Prof. Dr. Hyrije Abazi-Alili, dekane e Fakultetit të Biznesit dhe Ekonomisë dhe Këshilli Fiskal i Republikës së Maqedonisë së Veriut, i përfaqësuar nga kryetari Dr. Gligor Bishev, të enjten (25 prill 2024), në Shkup nënshkruan një memorandum bashkëpunimi.

Nëpërmjet këtij Memorandumi, të dy palët, do të intensifikojnë marrëdhëniet e ndërsjella në fusha të interesit të përbashkët, duke përfshirë komunikimin e rregullt, shkëmbimin e të dhënave, si dhe pjesëmarrjen në projekte të përbashkëta.

Google+