Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

УЈИЕ и Фискалниот совет потпишаа меморандум за соработка

УЈИЕ и Фискалниот совет потпишаа меморандум за соработка

Универзитетот на Југоисточна Европа, претставуван од проф. д-р Хирије Абази-Алили, декан на Факултетот за бизнис и економија и Фискалниот совет на Република Северна Македонија, претставуван од претседателот д-р Глигор Бишев, во четврток (25.04.2024 год.), во Скопје потпишаа меморандум за соработка.

Преку овој Меморандум, двете страни ќе ги интензивираат меѓусебните односи во областите од заеднички интерес, вклучувајќи редовна комуникација, размена на податоци, како и учество во заеднички проекти.

Google+