Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Prezantim për mundësitë e studimit në SHBA

Në organizim të Zyrës për Bashkëpunim Ndërkombëtar, në Universitetin e Evropës Juglindore, sot (14 maj 2024), u organizua prezantim për studentet, për mundësitë e studimit në ShBA, në kuadër të programeve të këmbimit arsimor të Ambasadës së SHBA-ve në Shkup.

Gjatë këtij prezantimi, z.Gazmend Ilazi nga Zyra për çështje publike në Ambasadën e SHBA-ve në Shkup, i informoi studentet rreth mundësive, të cilat iu ofrohen për të studiuar apo përsosur në universitete amerikane nëpërmes programeve të ndryshme, si: Fulbright, SUSI apo Global Ugrad.

Studentët pjesëmarrës u interesuan për disa nga programet e këmbimit dhe kërkuan më shumë detaje rreth aplikimit, kohëzgjatjes dhe afateve.

Google+