Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Nënshkruhet Memorandum bashkëpunimi ndërmjet UEJL-së dhe Universitetit IBN Haldun nga Turqia

Në kuadër të bashkëpunimit ndërkombëtar, Universiteti i Evropës Juglindore, sot ka nënshkruar Memorandum Bashkëpunimi me Universitetin IBN Haldun, nga Stambolli. Memorandumi u nënshkrua nga Rektori i Universitetit të Evropës Juglindore, Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti dhe Zëvendës-presidenti i Universitetit IBN Haldun, Prof. Dr. Mustafa Kemal Ylmaz.

Qëllimi i Memorandumit është zhvillimi i bashkëpunimit ndërmjet të dy institucioneve të arsimit të lartë në këmbimin e studentëve, nxitjen e bashkëpunimit hulumtues dhe vizitave të hulumtuesve shkencorë. Po ashtu, parashihet organizimi i vizitave të studentëve, punëtorive dhe shkollave verore.

Përfaqësuesit e Universitetit IBN Haldun , qëndruan në UEJL, në kuadër të një turneu akademik në rajonin e Ballkanit me temën "Përparimi i Shkencave Sociale në Epokën e Qëndrueshmërisë dhe Digjitalizimit".

Google+