Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Mundësi bashkëpunimi ndërmjet UEJL-së dhe Universitetit të Torinos

Shqyrtimi i mundësive për bashkëpunim ndërinstitucional, në kuadër të marrëveshjeve për bashkëpunim dhe Programit Erasmus + për këmbim studentor, ishte qëllimi kryesor i vizitës së delegacionit të Fakultetit të Arkitekturës i Universitetit të Torinos, që e realizuan sot (14.05.2024), në kampusin e Universitetit të Evropës Juglindore në Shkup.

Delegacioni i udhëhequr nga Dekani, Prof. Mikele Bonino (Michele Bonino), Zëvendësdekania për Çështje Ndërkombëtare, Valerija Federigi (Valeria Federighi) dhe dy studentë të doktoraturës, u prit nga Prorektorja për Bashkëpunim Ndërkombëtar dhe Hulumtim, Prof. Dr. Besa Arifi, Dekani i Fakultetit të Shkencave dhe Teknologjive Bashkëkohore, Prof. Dr. Xhemal Zenuni, menaxheri i programit Arkitekturë dhe Dizajn, Prof. Rakib Amdiu dhe Prof. Betim Zeqiri.

Të dy delegacionet biseduam për forcimin e lidhjeve mes dy universiteteve për çdo bashkëpunim në të ardhmen, veçanërisht në ngritjen e kapaciteteve dhe shumë fusha të tjera me interes të përbashkët.

Google+