Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Këshilli i Shkollës së Doktoratës

Ismail Zejneli

U.d. - Drejtor i shkollës së doktoratës

Të dhënat personale :
E-mail: i.zejneli@seeu.edu.mk
Tel.: +389 44 356 146Besa Arifi

Prorektore për hulumtime dhe marrëdhënie ndërkombëtare

Të dhënat personale:
E-mail: b.arifi@seeu.edu.mk
Tel.: +389 44 356 284Adrian Besimi

Prorektor për planifikim akademik dhe digjitalizim

Të dhëna personale:
E-mail: a.besimi@seeu.edu.mk
Tel.: +389 44 356 284
Jaumin Ajdari

Profesor ordinar, Fakulteti ShTB

Të dhënat personale:
E-mail: j.ajdari@seeu.edu.mk
Tel.: +389 44 356 175Jeton Shasivari

Profesor ordinar, Fakulteti i drejtësisë

Të dhënat personale:
E-mail: j.shasivari@seeu.edu.mk
Tel.: +389 44 356 121Andrew Goodspeed

Profesor ordinar, Fakulteti GJKK

Të dhënat personale:
E-mail: a.goodspeed@seeu.edu.mk
Tel.: +389 44 356 074Agron Rustemi

Profesor inordinar, Fakulteti ShShB

Të dhënat personale:
E-mail: a.rustemi@seeu.edu.mk
Tel.: +389 44 356 150Sadri Aliji

Profesor ordinar, Fakulteti BE

Të dhënat personale:
E-mail: s.aliji@seeu.edu.mk
Tel.: +389 44 356 052Google+