Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Konkurse

 • Konkurs

  5 maj 2022

  Fakulteti i Drejtësisë

 • Thirrje e hapur - iCAN

  28 prill 2022

  Trajnues në fushën e Rritjes dhe Financimit të Biznesit në periudhën e pas Covid-it 19

 • Konkurs

  14 prill 2022

  QGj

 • Konkursi për zgjedhje/emërim të rektorit

  4 prill 2022

  Konkursi për zgjedhje/emërim të rektorit

 • Konkurs

  24 mars 2022

  FShTB

 • Konkurs

  17 shkurt 2022

  FShBB & FBE & FShTB & FGjKK & QGj

 • Konkurs

  9 dhjetor 2021

  Shtëpiak

 • Thirrje publike - iCan

  7 dhjetor 2021

  Punë praktike

 • Konkurs

  25 nëntor 2021

  QENDRA E GJUHËVE

 • Konkurs

  19 nëntor 2021

  FAKULTETI I SHKENCAVE DHE TEKNOLOGJIVE BASHKËKOHORE

 • Konkurs

  8 nëntor 2021

  Zhvillues i softuerit

 • Konkurs

  13 tetor 2021

  FShTB & QGj

 • Konkurs

  5 tetor 2021

  Zhvillues i softuerit

 • Konkurs

  16 shtator 2021

  Administrator Projekti në Institutin Max van der Stoel

 • Konkurs

  9 shtator 2021

  Operatori i pastrimit dhe mirëmbajtjes

 • Konkurs

  8 korrik 2021

  Fakulteti i Gjuhëve, Kulturave dhe Komunikimit

 • Konkurs

  24 qershor 2021

  Qendra e Gjuhëve

 • Konkurs

  28 maj 2021

  Fakulteti i Gjuhëve, Kulturave dhe Komunikimit

 • Konkurs

  17 maj 2021

  Qendra e Gjuhëve

 • Konkurs

  7 maj 2021

  Fakulteti i Gjuhëve, Kulturave dhe Komunikimit dhe Qendra e Gjuhëve

Go to page:
Google+