COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

О Г Л А С - Службеник во правната служба и набавки

За пополнување на работно место со определено работно време Службеник во правната служба и набавки (до враќање на работничката од породилен одмор)

Google+