Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Оглас

Проектен Менаџер - БИЦ

Врз основа на член 22 и 23 од Законот за работни односи на С. Македонија, (Службен Весник на С. Македонија бр. 62/2005 ), Бизнис Иновејшн Сентр доо – Tетово објавува :

О Г Л А С за пополнување на ново работно место:

  • Проектен Менаџер

Оглас е отворен до 1.12.2020

За повеќе информации, проверете ги следниве документи.

Детали за огласот
Google+