Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Оглас

BIC - Креатор на проекти (м/ж)

Врз основа на член 22 и 23 од Законот за работни односи на С. Македонија, (Службен Весник на С. Македонија бр. 62/2005 ), Бизнис Иновејшн Сентр доо – Tетово објавува :

  • О Г Л А С за пополнување на ново работно место: Креатор на проекти (м/ж)

Прочитајте повеќе на следниов линк: https://bit.ly/39Mgwyd

Google+