COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Оглас

ФСНТ

Врз основа на член 22 и 23 од Законот за работни односи на Р.Македонија, (Службен Весник на Р. Македонија бр. 62/2005 ), Универзитетот на Југоисточна Европа – Tетово објавува оглас за пополнување на работно место со определено работно време

  • Администратор на одделот во Факултет за современи науки и технологии

За повеќе информации, погледнети ги следните документи.

Google+