Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Kонечните резултати (Втор рок) - Програма на УЈИЕ за стипендии по заслуга 2022-23

Kонечните резултати (Втор рок) - Програма на УЈИЕ за стипендии по заслуга 2022-23

Kонечните резултати (Втор рок) - Програма на УЈИЕ за стипендии по заслуга 2022-23

Задолжително да се конфирмира стипендијата во период од 05 октомври до 14 октомври 2022

Место: ЈИЕУ Тетово, Канцеларија за Финансиска Помош (802.10) или ЈИЕУ Скопје

Google+