COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!
Export

Demush Bajrami

Факултет : Јазици, култури и комуникација
Функција : Вонреден професор
Вид на вработување : Цело работно време
Лични податоци
E-mail : d.bajrami@seeu.edu.mk
Адреса : Roza Luksemburg Nr.9, Kumanove
Телефон : +389 44 356 113
Мобилен : +389 70 396 276
Јазици ( Самоевалуација )
Albanian
Native
Macedonian
C2 - Proficient

Образование

 • 2011 - 2016: Doktor i Shkencave Sociale
  Faculty: Fakulteti i Shkencave Sociale
  Universiteti i Tiranës, Tiranë, Shqipëri
  Thesis: "Roli i mediave sociale në politikë"

Публикации

 • Bajrami, Demush; Shabani, Arafat; THE COMMUNICATIONS OF INTERNATIONAL ORGANIZATIONS IN THE CHALLENGES OF SOCIAL MEDIA AND GLOBALIZATION. SEEU, Tetovo, 2020. (Link)

 • Bajrami, Demush; INTERKULTURALIZMI, PLURILINGUALIZMI DHE MULTILINGUALIZMI NË MEDIA SI MUNDËSI PËR ZVOGËLIMIN E DISTANCËS ETNIKE NË SHOQËRI. SEEU, Tetovo, 2020. (Link)

 • Veseli-Shehabi, Meral; Bajrami, Demush; Adili, Luljeta; KOMUNIKIMI LETRAR, SFIDË MES NAIM FRASHËRIT DHE JERONIM DE RADËS NË VEPRËN “HISTORI E SKENDERBEUT” . SEEU, Tetovo, 2020. (Link)

 • Bajrami, Demush; VEPRIMTARIA INSTITUCIONALE E STRUKTURAVE UNIVERSITARE, E INTEGRUAR NË STRATEGJINË E ARSIMIT TË LARTË. Instituti trashëgimisë shpirtërore e kulturore të shqiptarëve - Shkup, Shkup, 2020. (Link)

 • Bajrami, Demush; Media sociale si formë e re e bashkimit virtual në rrugën e integrimit të Ballkanit Perendimor në Bashkimin Evropian. 2019. (Link)

 • Bajrami, Demush; Demiri, Blerina; Ethical Relativism and Morality. 2019. (Link)

 • Shabani, Arafat; Bajrami, Demush; The Impact of Campus Interaction Among Students in Enriching Student Learning Experiences in North Macedonia”. Udruga za promicanje inovacija i istraživanja u ekonomiji ''IRENET'', Zagreb, 2019, Zagreb, 2019. (Link)

 • Bajrami, Demush; Shabani, Arafat; The Role of Multicultural Education and Social Media in the Affirmation of Democratic Society. Udruga za promicanje inovacija i istraživanja u ekonomiji ''IRENET'', Zagreb, 2019, Zagreb, 2019. (Link)

 • Bajrami, Demush; Iseni, Arburim; Topko, Anesa; Subversion - The Secret Power of the Message Enlaced with the Power of the Internet and Information Technology. In Khazar Journal of Humanities and Social Sciences © Khazar University PresVolume 22, Number 3, 2019s 2019, pp. 60-70. 2019. (Link)

 • Bajrami D.,Bajrami, Demush; Mediat sociale dhe ndikimi i tyre ne krijimin e lidershipit politik. 2nd International Multidisciplinary Scientific Conference, Tetovo, 2019. (Link)

 • Bajrami, Demush; Mustafai, Amir; The Quality of Governance and EU Regional Policy as a key determinant in the process of the integration of the Western Balkans into the EU. 2017. (Link)

Google+