COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

О Г Л А С - За пополнување на работно место со определено работно време [Оперативен менаџер]

Рокот за доставување на ЦВ и попратно писмо е 10 работни дена од денот на

објавувањето на огласот.
Огласот е објавен од 12.04.2018 до 23.04.2018
Ве молиме пратете ја Апликацијата преку е-маил: jobs@seeu.edu.mk
Детали за огласот
Формулар
Application Formular
Google+