Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Листа на примени студенти за студентски домови на УЈИЕ

Почитувани апликанти,
Подолу имате листа на примени студенти за студентски домови на УЈИЕ во кампусот во Тетово. За повеќе информации ве молиме да не пишете на dormitory@seeu.edu.mk или на страната на Фејсбук: https://www.facebook.com/seeudormitories/

ЛИСТА НА ПРИМЕНИ СТУДЕНТИ

Google+