Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Конкурс за стипендии објавен од Министерството за Образование и Наука

Стипендии

Аплицирајте за конкурсот за стипендии објавен од Министерството за Образование и Наука

Министерство за Образование и Наука објави Конкурс за доделување стипендии на редовни студенти запишани на додипломски студии од прв циклус на јавните и приватните универзитети и високообразовни установи во Република Северна Македонија за студиската 2021/2022 година.

Рок на пријавување од 01.10.2021 до 15.10.2021 година

Повеќе информации може да се најдат на следниот линк:

https://mon.gov.mk/content/?id=4146

Google+