COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Kонечните резултати (Втор рок) - Програма на УЈИЕ за стипендии по заслуга

Kонечните резултати (Втор рок) - Програма на УЈИЕ за стипендии по заслуга

Kонечните резултати (Втор рок) - Програма на УЈИЕ за стипендии по заслуга

Задолжително да се конфирмира стипендијата во период од 06 октомври до 15 октомври 2021

Место: ЈИЕУ Тетово, Канцеларија за Финансиска Помош (802.10) или ЈИЕУ Скопје

Google+