Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

ПРЕЛИМИНАРНА ЛИСТА НА ПРИМЕНИ КАНДИДАТИ ВО ПРВИОТ УПИСЕН РОК 2023/24 – ДОДИПЛОМСКИ СТУДИИ

ПРЕЛИМИНАРНА ЛИСТА НА ПРИМЕНИ КАНДИДАТИ ВО ПРВИОТ УПИСЕН РОК 2023/24 – ДОДИПЛОМСКИ СТУДИИ

Според објавениот конкурс за запишување на студенти на факултетите на ЈИЕУ, во академската 2023/24 година и Одлуката на Сенатот на УЈИЕ, Комисијата за запишување на студенти на ден 18.09.2023, ја објавува прелиминарната листа на примени кандидати на додипломски студии во првиот уписен рок, по факултети:

ПРЕЛИМИНАРНА ЛИСТА НА ПРИМЕНИ КАНДИДАТИ ВО ПРВИОТ УПИСЕН РОК – ДОДИПЛОМСКИ СТУДИИ –

Долу наведено имате информации за:

  • Поднесување на жалби
  • Информации за условите и начинот на регистрација
  • Уплата на семестар
  • Тест за одредување на нивото на англискиот јазик

ПОДЕТАЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Google+