Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Финални резултати за стипендии по заслуга 2023-24 [прв уписен рок]

Финални резултати за стипендии по заслуга 2023-24 [прв уписен рок]

FACULTY OF BUSINESS AND ECONOMICS

FACULTY OF CONTEMPORARY SCIENCES AND TECHNOLOGIES

FACULTY OF LAW

FACULTY OF LANGUAGES, CULTURES AND COMMUNICATION

FACULTY OF CONTEMPORARY SOCIAL SCIENCES

Задолжително да се конфирмира стипендијата во период од 24 септeмври до 06 октомври 2023

Место: ЈИЕУ Тетово, Канцеларија за Финансиска Помош (802.10) или ЈИЕУ Скопје

Google+