Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Известување за тестот за стипендии

Известување за тестот за стипендии

Почитувани идни студенти

Ве известуваме дека тестот за стипендии ќе се одржи во петок,на 02.09.2011 со почеток од 11 часот, и ќе трае 120 минути. Пожелно е апликантите за стипендии да бидат во кампусот од 10 часот.

За Училниците во кои ќе се одржитестoт ќе бидете известени преку е-маил на01.09.2011, а списоците ќе бидатобјавени во www.seeu.edu.mk и во табелата за информации пред зградата 802.

Апликантите со себе треба да понесат

  • Конфирмацијата добиена при достава на документи. Во случај да ви е изгубена, истата може да се добие во зграда 802 шалтер бр 6.
  • Документ за идентификација (лична карта, патна исправа или возачка дозвола)
  • Пенкало со сина боја

Во случај апликантите да не учествуват на тестот, нема да се уважи никакво оправдување и истите ќе бидат елиминирани.

Google+