Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Саем за кариера 2024

Саем за кариера

Почитувани,

Центарот за кариера, во вторник (14.05.2024), го организира Саемот на кариера, со почеток во 10:00 часот, во УЈИЕ (холот на Факултетот за бизнис и економија).

Ова е многу добра можност за ВАС, да се сретнете директно со многу над 50 компании, потенцијални работодавци од Македонија и регионот, повеќе од 40 отворени работни места и многу можности за практична работа.

Со почит!

Центарот за кариера при УЈИЕ

Google+