Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Економската олимпијада

Економската олимпијада

Почитувани

Ве покануваме да учествувате на Економската олимпијада, која ќе се одржи на Универзитетот на Југоисточна Европа, во сабота (11.05.2024 година), со почеток во 9:30 часот, во амфитеатар 4 (LH4).

Економската олимпијада ја организираат Институтт за либерална алтернатива и Иницијативата за економски фундаменти од САД, во соработка со Факултетот за бизнис и економија на Универзитетот на Југоисточна Европа.

Агенда: Кликнете тука

Google+