Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Прелиминарните резултати од тестирањето за стипендии

Централната комисија за упис на студенти ги објавува прелиминарните резултати од тестирањето за стипендии, рангирани по факултет, студиска програма и јазик на студирање:

Современи науки и технологии

Јазици, култури и комуникација

Правни науки

Факултет за јавна администрација и политички науки

Поднесување на приговор:

Кандидатите можат да поднесат приговор во врска со објавениот резултат најдоцна до 05.09.2011 до 12 часот, наe-mailадреса j.ajdari@seeu.edu.mk.

Конечните резултати на стипендистите (вклучувајќи и висината на стипендија) ќе бидат објавени на 06.09.2011.

Google+