COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Конкурси

 • Оглас

  24 март 2022

  ФСНТ

 • Оглас

  17 февруари 2022

  ФСОН & ФБЕ & ФСНТ & ФЈКК & ЦЈ

 • Оглас

  9 декември 2021

  Домар

 • Јавен повик - iCan

  7 декември 2021

  Практикантство

 • Оглас

  25 ноември 2021

  ЦЕНТАР ЗА ЈАЗИЦИ

 • Оглас

  19 ноември 2021

  ФАКУЛТЕТ ЗА СОВРЕМЕНИ НАУКИ И ТЕХНОЛОГИИ

 • Оглас

  8 ноември 2021

  Развивач на софтвер

 • Оглас

  13 октомври 2021

  ФСНТ & ЦЈ

 • Оглас

  5 октомври 2021

  Развивач на софтвер

 • Оглас

  16 септември 2021

  Администратор на пројекти во Институтот Макс ван дер Штул

 • Оглас

  9 септември 2021

  Оператор за чистење и одржување

 • Оглас

  8 јули 2021

  Факултет за Јазици, Култури и Комуникација

 • Оглас

  24 јуни 2021

  Центар за јазици

 • Оглас

  28 мај 2021

  Факултет за јазици, култура и комуникација

 • Оглас

  17 мај 2021

  Центар за јазици

 • Оглас

  7 мај 2021

  Факултет за јазици, култура и комуникација и Центар за јазици

 • Оглас

  6 април 2021

  BIC - Креатор на проекти (м/ж)

 • Оглас

  19 март 2021

  Факултет за современи општествени науки & Факултет за современи науки и технологии

 • Оглас

  4 март 2021

  ЦЕНТАР ЗА ЈАЗИЦИ

 • Оглас

  1 декември 2020

  ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ ФАКУЛТЕТ ЗА ЈАЗИЦИ, КУЛТУРИ И КОМУНИКАЦИЈА

Go to page:
Google+