COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Последици од COVID-19 на едукативен систем: правната перспектива

Проф. д-р. Денис Фарингтон

Советот на Европа започна со серија статии во кои експертите рефлектираат ставови во однос на последиците од кризата COVID-19. Целта на статиите е да бидат провокативни, презентирајќи различни гледишта од различни агли. Првата статија е од претседателот на Одборот на УЈИЕ, проф. д-р Денис Фарингтон кој ја образложува правната перспектива на последиците од COVID-19. Целосната статија е достапна на следниов линк: https://bit.ly/2Xvoru1

Google+