COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

ТЕЛЕГРАМА ЗА СОЧУСТВО

ТЕЛЕГРАМА ЗА СОЧУСТВО

Универзитетот на Југоисточна Европа по повод трагедијата што се случи во Модуларната болница во Клиничкиот центар во Тетово, изразува најдлабоко сочувство до семејствата на жртвите, а на повредените им посакува брзо закрепнување.

Оваа трагедија не натера да ја споделиме болката што го зафати нашиов град, Тетово на нашиот Универзитет, изразувајќи подготвеност нашата институција да биде близу до сите оние кои во овие тешки моменти ја доживуваат загубата на најблиските.

Тетово, 9. септември, 2021

Акад. проф. д-р Абдулменаф Беџети

Ректор на Универзитетот на Југоисточна Европа

Google+