COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Честитки за 28. ноември!

Честитки за 28. ноември!

Ноември не зближува сите, не поттикнува да размислуваме за нашето минато и нашата заедничка иднина. На овој пат, по кој чекоревме и ќе чекориме, образованието е еден од главните столбови на нашиот развој како народ.

Честитки за 28. ноември на сите Албанци, Денот на независноста и Денот на државното знаме!

Им посакувам на сите Албанци одржлив развој, просперитет и благосостојба!

Акад. проф. д-р. Абдулменаф Беџети

Ректор на Универзитетот на Југоисточна Европа

Google+