Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Можност за соработка помеѓу Универзитетот на Југоисточна Европа и Универзитетот во Ајова - САД

Можност за соработка помеѓу Универзитетот на Југоисточна Европа и Универзитетот во Ајова - САД

Можноста за соработка меѓу Универзитетот на Југоисточна Европа и Универзитетот во Ајова беше целта на средбата која проректорката за меѓународна соработка и истражување, проф. д-р Беса Арифи, ја оствари во средата (29.05.2024 год.) во Кампусот во Скопје, со Расел Ганим - провост и одговорен за меѓународни програми.

На средбата беа разгледани конкретни области на соработка, особено размена на кадри, студенти и други области од заеднички интерес.

Google+