COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Беше презентиран Извештајот за само-евалуација пред релевантните локални и дипломатски институции

Во рамките на принципот на транспарентност и отчетност, како дел од стратегиското делување на УЈИЕ, денес (24.11.2020) се одржа онлајн презентација на Извештајот за самоевалуација на Универзитетот на Југоисточна Европа, пред соработници од различни институции и дел од дипломатските мисии во земјата.

На оваа презентација беа присутни : министерката за образование г-ѓа Мила Царовска, холандскиот амбасадор Н.Е. Дирк Јан Коп, претставниците на мисијата на УСАИД во Скопје Едвард Гонзалес и Даун Кармин и претставникот од Американската амбасада г. Газменд Илази.

Главно обраќање на оваа средба одржа ректорот акад. проф.д-р Абдулменаф Беџети, кој зборуваше за важноста на оваа презентација и целта на УЈИЕ да биде транспарентен и отчетен во сите процеси што се случуваат на Универзитетот.

Извештајот беше презентиран од советникот за квалитет, проф. д-р Вероника Карева. Настанот беше модериран од Проректорката за меѓународна соработка и истражување, проф. д-р Беса Арифи.

Google+